Хіти тижня. "Анексія Криму, котрий не здатен забезпечити себе водою, була великою помилкою Кремля. Тепер півострів приречений", - відомий російський пропагандист

Той факт, що Путін перед анексією не прорахував майбутню катастрофу, на думку експерта, свідчення його "волаючого невігластва".

Анатолій Несміян, більш відомий як Ель Мюрид

Своїм прогнозом про незавидне майбутнє Криму поділився в Facebook "прозрівший" любитель "русского мира" пропагандист Ель Мюрид, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на доповідь українського "Інформаційного спротиву" щодо сумної економічної ситуації в анексованому Криму. Пропагандист підтвердив дані, уточнивши, що без української води півострів приречений. Зараз там використовуються нечисленні підземні джерела, що засолює грунт і знищує сільське господарство. Пустити воду з території РФ через протоку, запевнив Мюрид, неможливо. Для цього у Росії немає технологій, та й найближче джерело, річка Дон, "вибрана насухо".

Той факт, що Путін перед анексією не прорахував майбутню катастрофу, на думку експерта, свідчення його "волаючого невігластва" і того факту, що анексія була спонтанним рішенням. "Положення безвихідне! Автономний від материка Крим несамодостатній в ресурсному відношенні по всіх життєво важливих ресурсах", - підкреслив Мюрид, додавши, що РФ не під силу цю проблему вирішити.

Блогер заперечив попередження ІС про те, що РФ може піти на велику війну з Україною заради Криму, якщо до влади не прийде проросійське керівництво. "При будь-якому результаті будь-яких виборів в Україні розраховувати на те, що до влади прийде якесь абстрактне "проросійське" керівництво, безглуздо. Поїзд пішов. Якщо в Кремлі у когось на цей рахунок є ілюзії, то ступінь неадекватності там явно зашкалює", - поділився думкою Мюрид, уточнивши, що і з війною проти України нічого не вийде.

По-перше, РФ сильно загрузла в сирійській авантюрі, а по-друге, до тремтіння боїться нарватися на найжорстокіші санкції Заходу, в порівнянні з якими, нинішні обмеження - ніщо. Мюрид впевнений, що на війну з Україною не погодяться і прості росіяни. "Така війна стане непопулярною з першого дня", - підкреслив він.

Однак, на його думку, основним аргументом проти війни стане ризик для путінського режиму втратити награбоване. "Російське керівництво здатне на будь-який ідіотизм будь-якого напруження, проте в питаннях збереження власної шкури і награбованого вони керуються не головним мозком, а спинним - інстинктами", - запевнив він.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...