Хіти тижня. "Апаздун, так апаздун", або Пригоди Путіна у Парижі: Приїхало останнім, само мусило нести величезну парасолю, з досади закусило губу, тягнулося вгору, щоб поручкатись (відео)

І як на зло все це знімали не ріднесенькі кремлівські пропагандисти, котрі б все відретушували, прилизали, а «гидкі» західні «папараці», як сказав би душка-Соловйов.

Мережу підірвала недолуга поведінка президента РФ у Парижі, зазначають Патріоти України. Володимир Путін зганьбився на урочистому заході в центрі Парижа з нагоди 100 років від дня закінчення Першої світової війни. Російський лідер запізнився і прийшов останнім, і був змушений поспішати під глузливими поглядам лідерів держав з усього світу та звичайної публіки, які дивилися на закушену верхню губу Путіна, котрий мовчки пробирався до свого місця.

Відео було опубліковано французьким телебаченням і викликало ажіотаж в соцмережах. Люди знущаються над пригодами російського президента, який примудрився в черговий раз виставити себе посміховиськом. Звертають увагу на те, як ніяково почувався і сам Путін, який ішов останнім з парасолькою в руках. Винуватий вираз обличчя і закушена верхня губа видавали хвилювання і незручність.

«Приїхав останнім. Зонт довелося нести самому. Закусив губу. Показав великий палець Трампу, коли він вже не дивився на нього», – йдеться в повідомленні «Рогозін на орбіті».

Путін сам несе парасольку. Помітно, що насправді Путін виявився істотно меншим за інших світових лідерів, на що звернули увагу всі, хто це бачив.

«Це справжня гидота», кремлівський карлик у всій красі. Дихає в пупок», «позорище якесь», «вічний опоздун», «шкода, сильного вітру не було. Так би його забрав просто, з цим парасолькою», «точність – риса королів. Путін, не дивлячись на гроші, так і залишився плебеєм», – пишуть коментувачі.

Також, росіяни звернули увагу на досить дивну поведінку Путіна на саміті: він разом з лідером Таджикистану Емомалі Рахмоном під час зустрічі трималися за руки.

«Ось вона – справжня чоловіча дружба», — іронічно підписав Голобуцький опубліковану фотографію.

Користувачі соцмережі миттєво відреагували на дивну поведінку політиків і згадали «гей-пару» з ГРУ, яка їздила «подивитися на шпилі в Солсбері».

«Мир та благодать», » А потім у Солсбері. Шпилі дивитися», «Так солбереські полюбовники, все в патрона», «Схід справа тонка», «Шпилі дивитися» — “шпилитися”», «Володя, ти не смикайся. Ми тебе не боляче заріжемо», Два дебіла…це сила», «Ось тому від нього дружина і пішла», — пишуть люди у коментарях під опублікованою фотографією.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...