Хіти тижня. Армія Ізраїля завдала потужного удару по союзниках Асада (відео)

​У ніч на суботу, 27 жовтня, з сектора Газа по території Ізраїлю було випущено не менше 16 ракет. Ізраїльські військові з відповіддю не забарились. Ізраїльські ВПС вранці 25 жовтня потужно вдарили по 80 об'єктах в секторі Газа.

Спочатку від палестинців прилетіли 14 ракет, вісім з яких були збиті системою захисту "Залізний купол". Через деякий час по Ізраїлю випустили ще дві ракети, повідомляє у своєму Twitter Армії оборони Ізраїлю, зазначають Патріоти України.

Військові вже показали в мережі цілі, які були вражені у результаті ударів у відповідь по Сектору Газа.

Під удар потрапили будівлі, в яких, за даними ізраїльської розвідки, проводилися різні боєприпаси. Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю в Twitter.

Уточнюється, що в результаті дій Військово-повітряних сил Ізраїлю вражена тренувальна база палестинських бойовиків ХАМАС.

Служба тилу заборонила в суботу проводити масові заходи у прикордонних районах: у закритих приміщеннях дозволені збори чисельністю до 500 осіб, на вулиці - не більше 100.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...