Хіти тижня. Авіаносний "Кузя" не допоможе: США погрожують Росії військово-морською блокадою

Сюжет, де 10-12 застарілих фізично та морально суден, зібраних зі всіх флотів ВМС Росії, грізно протистоїть 6-му флоту ВМС США у Східному Середземномор’ї може справити враження лише на бездумних споживачів кремлівської пропаганди.

Останній авіаносець Москви "Адмірал Кузнецов" безнадійно застарілий

Американський флот може влаштувати морську блокаду російським суднам, які постачають енергоносії на Близький Схід Про це заявив міністр внутрішніх справ США Райан Зінке, повідомляють Патріоти України з посиланням на Washington Examiner. За словами американського високопосадовця, причиною присутності Москви в близькосхідному регіоні є саме продаж нафти, від якої залежить економіка Росії. Зінке підкреслив, що можливості флоту США дозволяють блокувати морські шляхи, щоб Росія не контролювала на Близькому Сході ринок енергоносіїв так, як вона контролює його в Європі.

Ну, а для тих, хто перебуває під враженням телекартинок російської пропаганди варто зазначити, що у Кремля забракне як військово-морських потуг, так, насправді, навіть політичної волі, щоб піти на самовбивчий конфлікт з проривом блокади, приреченими на неминучу поразку. Адже атакувати, саме атакувати, доведеться сили, де один есмінець одним залпом може знищити таку потугу як Чорноморський військово-морський флот РФ.

Навіть у найгірші роки «Холодної війни» набагато сильніший за сучасний російський флот СРСР жодного разу не наважився атакувати американців, в тому числі при блокаді Куби 1962 року, коли ризик Третьої Світової був як ніколи близький.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...