Хіти тижня. Байка? - З важкою травмою Януковича сплив скандальний нюанс

Екс-президент України Віктор Янукович, який травмувався, займаючись спортом, не відвідував московську клініку Скліфасовського.

Про це розповіли співробітники лікарні. У клініці заявили, що візит Януковича в лікарню - "байка", додавши, що не бачили екс-гаранта в п'ятницю, 16 листопада, передають Патріоти України.

Співробітники додали, що якщо Янукович і приїжджав, то як приватна особа. Якби він був під державною охороною, то перекрили б поверхи - а цього не сталося. "Людей, які перебувають під охороною ФСО, по швидкій везуть в поліклініку управління справами президента або лікарні ФСТ і ФСБ, де таджиків немає, і куди проходу стороннім немає", - розповів один з охоронців лікарняного блоку.

Джерело: Страна

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...