Хіти тижня. "Безсмертний полк": Колишні "беркутівці" на чолі з екс-міністром "засвітились" на акції в Москві (фотофакт)

Колишній міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко разом із бійцями спецпідрозділу "Беркут" на акцію "Безсмертний полк" у Москві прийшли зі штандартами Українських фронтів.

У Москві на акцію "Безсмертний полк" вийшли екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко та бійці спецпідрозділу "Беркут". Про це написав користувач Facebook Василь Максимов, передають Патріоти України.

"Якщо раптом ви сумували за ними, то абсолютно дарма. Вони вже тут, у Москві", – написав Максимов.

Вони взяли участь у ході зі штандартами Українських фронтів і прапором "Безсмертний полк України. Спецпідрозділ "Беркут".

Опублікував: Олег Устименко

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...