Хіти тижня. Більше Маші кокаїну: У Лаврова договорилися вже до того, що миролюбна Росія захищає Європу від агресії України

Міністр МЗС РФ також натякнув, нібито інцидент у Керченській протоці був спланований заради посилення санкцій проти "безвинних" росіян.

Марія Захарова. Фото: ІА "Regnum".

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Росія захищає Європу від тероризму та агресії. Про це вона написала у неділю в Facebook, передають Патріоти України.

"Після того, як Порошенко заявив про те, що "Росія нібито має намір захопити Маріуполь і Бердянськ", можна з упевненістю сказати, перефразовуючи його ж вислів: це саме Росія захищає Європу від "варварства, тиранії, тероризму, агресії, мілітаризму, які нависли над усім нашим континентом", - зазначила Захарова.

"Адже саме завдяки нинішньому київському режиму нинішню Україну характеризує розгул екстремістів і воєнізованих об'єднань, опора влади на молодиків, війна проти власного народу, пропаганда і маніпулювання як основа управління суспільством, провокація як концепція зовнішньої політики, неприборкана корупція, залякування журналістів і тотальний контроль над ЗМІ, націоналізм як національна ідея, диктат силовиків, відсутність механізмів громадського контролю, деградація інститутів влади", - вважає вона.

У той же час, глава МЗС РФ Сергій Лавров в інтерв'ю для програми "Москва. Кремль. Путін" на полях саміту G20 на питання, чи могла "провокація" в Керченській протоці бути синхронізована зі скасуванням зустрічі між президентами РФ і США, відповів:

"Я не прихильник теорії змови і всяких конспірологічних вигадок. Але останнім часом стало дуже багато збігів, коли напередодні значущих подій раптом відбувається якась провокація, яку потім тут же використовують і для нагнітання санкційної риторики".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...