Хіти тижня. Більше не потрібен? - У Росії заявили, що Донбас - це Україна, і "напророкували" йому сумний кінець (відео)

Донецька і Луганська "народні республіки" можуть повторити долю Придністров'я або Палестини.

Олексій Пушков

Про це заявив голова комісії Ради Федерації Росії із інформаційної політики, сенатор Олексій Пушков в ефірі росТБ, зазначивши, що політика РФ щодо Донбасу перебуває у "процесі еволюції", передають Патріоти України.

"Як я розумію, ми не маємо наміру відмовлятися від політичної підтримки Донбасу. У цьому сенсі ми виступаємо за Мінські угоди як єдину основу політичного вирішення цього питання. Ми, до речі, ніколи не заявляли, що Донбас не є частиною України", — сказав він.

Пушков визнав, що перспективи Мінських угод "дуже туманні", але через це від них не потрібно відмовлятися, бо іншої основи для врегулювання питання немає. Він підкреслив, що бачить майбутнє "Л/ДНР" як у Придністров'ї або на палестинській території.

"Придністров'я має нормальне сполучення із Молдовою і самоврядування. Це ні добре, ні погано. Це так. Молдова не зуміла вирішити проблему Придністров'я так, щоб ПМР із нею погодилася б. У Палестині світ якось мириться і не приймає жахливих санкцій проти Ізраїлю за те, що той не звільняє територію. Причому, ізраїльські війська там можна сфотографувати, що не вдається у Донбасі з нашими військами. Гадаю, Донбас поступово рухається до такої реальності", — переконаний він.

Він також заявив, що вважає правомочними вибори у "Л/ДНР". "Якщо Київ не контролює ці території, вони мають повноваження там робити те, що вважають за потрібне... Зараз потрібно вивести цей конфлікт із гострої фази", — резюмував Пушков.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...