Хіти тижня. Більшість росіян не хоче війни, але Путін готується: Генерал попередив українців

Перш за все російського президента цікавить не війна проти усього світу, а саме проти України.

Ігор Романенко. Фото: Народний Оглядач.

Президент Росії Володимир Путін спроможний почати Третю світову війну, але наразі він більше готується до війни з Україною, передають Патріоти України.

"Він готується до війни з Україною, але з усім світом навряд чи. Хоч він і готує свій народ говорячи, що вони попадуть у рай. Незважаючи на пропагандистський дурман, більшість росіян не хоче війни",- сказав у коментарі екс-заступник голови генштабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко.

За його словами, для наступу РФ потрібно зібрати на кордоні з Україною як мінімум 240 тис. особового складу ЗС РФ, і позаминулого року проводилися подібні військові навчання.

"Якщо не вийде з виборами, в нього буде готовий військовий варіант по Україні", – сказав генерал-лейтенант. Як раніше повідомлялося, Росія збільшує кількість техніки і особового складу на окупованих територіях Криму, Донбасу і вздовж кордону з Україною.

Загалом на цих територіях розгорнуте наземне угруповання загальною чисельністю понад 80 тисяч військовослужбовців, приблизно 1400 артилерійських і ракетних систем залпового вогню, 900 танків, 2300 бойових броньованих машин, більше 500 літаків і 300 вертольотів.

В акваторіях Чорного, Азовського, Егейського морів виконують завдання понад 80 російських кораблів і 8 підводних човнів, у тому числі ударних — 23 кораблі й 6 підводних човнів.

Джерело: Обозреватель

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...