Хіти тижня. "Бл...": Дружина Луценка виялася з трибуни Верховної Ради (відео)

Представник президента в парламенті Ірина Луценко, яка святкує сьогодні день народження, нецензурно висловилась з трибуни Верховної Ради, повідомляють Патріоти України.

Так, Луценко мала доповідати щодо перейменування Дніпропетровської області, але на трибуні почала доповідь про спостерігачів від Росії та втручання у майбутні вибори.

Коли спікер Ради Андрій Парубій та інші депутати її перебили і вказали, на помилку, вона одразу виправилася. "Бляяя... Вибачте, будь ласка. Зараз візьму матеріали. Вибачте, будь ласка. Дякую!", - сказала Луценко.

Парубій, стримуючи усмішку, закликав колег зрозуміти доповідача, оскільки "всі перебувають у стані високої напруженості, приймаючи важливі рішення". Після цього Луценко знов вийшла на трибуну і почала доповідь про перейменування Дніпропетровської області.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...