Хіти тижня. Блудливі скрепи: "Мальчик соседский позвал", - Жириновський розповів про свій перший секс

Скандальний депутат Держдуми РФ, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський розповів, що отримав перший сексуальний досвід зі старшим хлопчиком в сараї.

Про це Жириновський розповів в ефірі однієї зі столичних радіостанцій, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Так, під час радіопередачі ведучі попросили Жириновського розповісти про те, яким був його перший сексуальний досвід, на що політик відповів: «Мальчик соседский позвал меня в сарай. И заставил заниматься онанизмом. Я должен был ему помогать, а он мне. Хотя мне ничего не хотелось».
Шоковані ведучі запитали політика, чи не гей він, однак Жириновський спростував таке припущення: «Нет-нет. Я же говорю про онанизм. Это все вслепую делается. Дети ничего не знают, но старший возраст совращает младший. Младшему еще не надо, но у него есть уважение к более старшему возрасту, а потом первые контакты неизвестно как».

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...