Хіти тижня. "Боже, царя спаси!": Екс-депутат Держдуми назвав найстрашніший сон Путіна на виборах президента України

П​резидент країни-агресора вже навіть не намагається приховувати свого бажання в тому, що йому потрібен "кишеньковий" президент української держави.

Ілля Пономарьов

Ілля Пономарьов, який є відомим російським опозиціонером, заявив, що українців очікує кілька проросійських кандидатів, які будуть ставити під сумнів курс України і всі разом в цілому вони наберуть не більше 12% голосів виборців, передають Патріоти України.

Пономарьов переконаний, що інша частина кандидатів прийдешніх президентських виборів буде виділятися підтримкою Євросоюзу і НАТО, а виборча кампанія буде сприяти збільшенню голосів підтримки серед населення за дані інституції.

Він підкреслив, що країна-агресор на цих виборах в Україні буде вести свою діяльність з двох сторін. З одного боку, як стверджує Пономарьов, Кремль буде надавати свою підтримку кандидату, який свідомо не має жодних шансів на перемогу, такому, як Віктор Медведчук або Юрій Бойко. З іншого боку, за словами російського опозиціонера, агресивна Москва буде робити все можливе, щоб всі вступили один з одним в конфлікт, щоб українська держава не мала успіху.

Наостанок опозиційний політик додав, що для самого Володимира Путіна найстрашнішим сном є черговий прихід до влади в Україні дієздатного політика, який займеться проведенням фундаментальних реформ і поведе країну в ЄС і Північноатлантичний альянс, тому президенту російського агресора важлива фрагментація в українській державі.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...