Хіти тижня. "Брат-близнюк" Барака Обами і собі подався у президенти, президенти України (фотофакти)

Олександр Жамойдо входить до складу громадської організації «Ліга нескорених».

Олександр Жамойдо дуже схожий на Обаму. Фото: соцмережі.Колишній машиніст київського метро, учасник Революції гідності і волонтер АТО Олександр Жамойдо заявив про намір балотуватися на пост президента України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на його електронну декларацію за 2018 рік, як кандидата у президенти, яка з’явилася на сайті НАЗК 28 січня.

Згідно з офіційним документом, Жамойдо має квартиру площею 43 кв. м у місті Вишневе, що поблизу Києва. Весь його дохід за минулий рік складався з пенсії, що становила 45,3 тис. грн.

На банківських рахунках він зберігає 300 тис. грн і $3 тис. Жамойдо вказав, що входить до громадської організації «Ліга нескорених».

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...