Хіти тижня. "Буде боляче": Європу попередили про серйозну загрозу

У зв'язку з можливим ракетним ударом США по об'єктах в Сирії авіакомпаніям рекомендували коригувати маршрути польотів в Середземноморському регіоні.

Про таку необхідність попередив мережевий керівний операційний центр (NMOC), який знаходиться в Брюсселі, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс".

Можливе застосування ракетного озброєння з боку США в найближчі 72 години є потенційною загрозою цивільної авіації. У зв'язку з цим перевізникам рекомендовано планувати рейси з урахуванням уважного вивчення оперативно поширюваної інформації про зміни в правилах проведення і забезпечення польотів.

Серед тих, хто отримав попередження про загрозу, ряд західноєвропейських авіакомпаній, а також перевізники з пострадянських країн і Росії.

Опублікував: Олег Устименко

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...