Хіти тижня. ''Буде грати не за правилами'': Cоціолог про сюрприз, який готує Зеленський (відео)

Відомий шоумен і актор Володимир Зеленський в рамках своєї президентської кампанії буде креативним і відійде від звичних правил. Таку думку висловив соціолог Дмитро Дмитрук, повідомляють Патріоти України.

Він упевнений, новорічне висунення в президенти Зеленського зібрало максимальну аудиторію біля екранів телевізорів, що було однозначно гарним медійним кроком.

"Він зібрав максимальну кількість аудиторії біля екранів телевізорів. З точки зору медійника, було зроблено все в найбільш вдалий момент. Він буде діяти нестандартно, не за правилами. Саме на такий стиль зробить ставку він і вся команда", — наголосив соціолог.

При цьому Дмитрук додав, що соціологи вже зробили замір президентських уподобань українців перед офіційним початком кампанії. Дослідження буде оприлюднено найближчим часом.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...