Хіти тижня. "Буде удар": Російські пропаганд*ни влаштували істерику через "план Порошенка" по Донбасу

Російські пропагандисти висловили безпідставну думку, що президент Петро Порошенко готує провокації і має намір "напасти на Україну".

"Варіантів небагато. Найреалістичніший - це удар Києва по Донбасу. Весь грудень Україна стягувала додаткові війська - спочатку до Маріуполя. Але коли Москва офіційно заявила про підготовку тут Києвом нападу, Україна почала нарощувати угруповання у Горлівці. Задум простий - відрізати" ЛНР "від "ДНР". А для виправдання атаки готується інсценування хімічної диверсії", - пише видання "Комсомольская правда", передають Патріоти України.

Другий варіант, на переконання кремлівських журналістів, - загострення на кордоні з Кримом, наприклад, обстріл в районі Перекопу, щоб викликати вогонь у відповідь, результати якого будуть зняті іноземними журналістами.

"Третій варіант - найпростіший - тут нічого вигадувати не треба. Банально знову відправити на забій через Керченську протоку військові кораблі. Турчинов (секретар РНБО Олександр Турчинов. - ред.) Навіть запросив взяти участь в цій авантюрі західних спостерігачів. Не врахував одного - Росія може спокійно пропустити українські кораблі, якщо, звичайно, вони не почнуть нахабніти і порушувати геть усе", - зазначає видання.

Є ще варіант четвертий, переконані пропагандисти, - атакувати Придністров'я, де стоять російські миротворці.

"П'ятий варіант - зовсім дурний. Але нинішній Київ здатний і на нього - провокація на кордоні материкової Росії. За яку доведеться відповідати. А далі у всіх випадках - крики в пресі, з трибуни ООН і так далі", - додали журналісти.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...