Хіти тижня. "Биндеры идут!": Кремлівська телепропагандистка істерично лякає росіян українською Кубанню (відео)

Російські пропагандисти влаштували паніку на телебаченні через наближення приєднання Кубані до України, яке, на їхню думку, просувають звісно США.

Приводом для чергової "страшилки" рупорів Кремля стала стаття "Радіо Свобода" про те, як українцям повертають історичну пам'ять про їхні етнічні території. Обговорення цього матеріалу пропагандисти влаштували в ефірі програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", зазначають Патріоти України.

"Після зачистки Донбасу і повернення Криму має настати приєднання російської Кубані. Гаразд, якби претензії територіальні, апетити на українську ніби Кубань озвучувалися винятково в колах українських націоналістів або несамовитих українських міністрів, політиків. До цього ми давним-давно звикли. Але тут за Кубань взялися американці, це не жарти. Зливний бачок американської пропаганди "Радіо Свобода" раз у раз штампує статті про Кубанську Україну державу, що існувала тільки на опублікованих авторами цих статей нібито старовинних картах", — стурбовано висловилася скандальна ведуча програми Ольга Скабеєва.

Карти України з Кубанню

Її підтримав пропагандист Євген Попов. За його словами, про наміри України повернути собі Кубань свідчить ініціатива з перейменування вулиці Маршала Жукова в Києві на вулицю Кубанської України. "Таким чином там збираються вшановувати боротьбу за незалежність і возз'єднання з Україною україської Кубані у 1917-1921 роках", — обурився рупор Кремля.

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню

Карти України з Кубанню


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...