Хіти тижня. ''Чекають, поки пропливе труп Росії'': Українка яскраво поставила на місце російських пропаг*ндонів (відео)

Українська журналістка Яніна Соколовська яскраво поставила на місце Росію. Вона нагадала, що своїми діями агресор змусив українців мріяти про розвал країни-окупанта, повідомляють Патріоти України.

Анексію Криму і окупацію Донбасу Соколовська назвала відкритим ящиком Пандори. Потужну промову українка озвучила в ефірі пропагандистської програми "Час покаже" на "Першому каналі".

"Останні п'ять років зробили дійсно українською мрією багатьох людей люди чекають, поки повз нас пропливе труп Росії. Це не можна заперечувати, це показують всі соцопитування. Можна скільки завгодно плювати в дзеркало і говорити, що Україна погана ви відкрили скриньку Пандори вкраденим Кримом. І тепер українці чекають, поки ви розпадетеся", — сказала Соколовська, рознервувавши своїми словами пропагандистів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...