Хіти тижня. Через бійню на Азові: Стало відомо, про що говорили Путін і Меркель

Президент Росії Володимир Путін провів телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Вони обговорили атаку й захоплення українських кораблів поблизу Керченської протоки, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Кремля.

У повідомленні наголошується, що розмова відбулася за ініціативою Меркель. Так, Путін назвав "провокаційними" дії української сторони й заговорив про грубе порушення "норм міжнародного права" її військовими кораблями.

"Висловлено серйозну заклопотаність у зв'язку з рішеннями Києва про приведення своїх Збройних сил у повну боєготовність й оголошенням воєнного стану", - йдеться в повідомленні. Також президент Росії у розмові з німецьким канцлером традиційно поклав всю провину за подію на владу України.

"Все це явно зроблено з урахуванням передвиборної кампанії в Україні", - переконаний Путін. "Путін висловив сподівання, що Берлін вплине на українську владу для того, щоб утримати її від подальших непродуманих кроків", - йдеться у повідомленні прес-служби Кремля.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...