Хіти тижня. Через бійню на Азові: Стало відомо, про що говорили Путін і Меркель

Президент Росії Володимир Путін провів телефонні переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Вони обговорили атаку й захоплення українських кораблів поблизу Керченської протоки, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Кремля.

У повідомленні наголошується, що розмова відбулася за ініціативою Меркель. Так, Путін назвав "провокаційними" дії української сторони й заговорив про грубе порушення "норм міжнародного права" її військовими кораблями.

"Висловлено серйозну заклопотаність у зв'язку з рішеннями Києва про приведення своїх Збройних сил у повну боєготовність й оголошенням воєнного стану", - йдеться в повідомленні. Також президент Росії у розмові з німецьким канцлером традиційно поклав всю провину за подію на владу України.

"Все це явно зроблено з урахуванням передвиборної кампанії в Україні", - переконаний Путін. "Путін висловив сподівання, що Берлін вплине на українську владу для того, щоб утримати її від подальших непродуманих кроків", - йдеться у повідомленні прес-служби Кремля.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...