Хіти тижня. Через пожежу в Кемерово: У Росії тисячі людей на камеру скандували "Путіна - у відставку" (відео)

Натовп скандує "У відставку!" і вимагає приїзду Володимира Путіна на площу.

Фото: ЗМІ

У Кемерово (Російська Федерація), де смертельна пожежа в торговому центрі "Зимова вишня" забрала життя 64 людей, тисячі людей на камери вимагали відставки президента Росії Володимира Путіна та губернатора області Амана Тулєєва. Відповідне відео розміщено на сторінці "МБХ медіа" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Варто відзначити, що, за даними російських ЗМІ, Путін прибув у Кемерово вшанувати пам'ять загиблих у пожежі в торговому центрі "Зимова вишня".

Так, глава Кремля відвідав місце трагедії та поклав квіти до стихійного меморіалу. Очікується, що пізніше він заслухає доповіді від представників екстрених служб і керівництва регіону.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...