Хіти тижня. Чергова істерика радикального нардепа: Мосійчук пообіцяв себе спалити, та потім... передумав

Замість самоспалення нардеп пообіцяв "випалювати напалмом" громадські організації, які працюють з іноземними грантами.

Народний депутат України від Радикальної партії Ігор Мосійчук зізнався, що заради того, щоб довести непричетність народного депутата від Оппоблока Олександра Долженкова до авторства постанови про відповідальність Уляни Супрун за привласнення повноважень в.о. міністра охорони здоров'я, готовий себе спалити. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Центр протидії корупції повідомив, що постанову, в якому діяльність в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун назвали загрозою національній безпеці, було створено на комп'ютері нардепа від Опозиційного блоку Олександра Долженкова. При цьому, його автором значиться депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

Мосійчук заявив, що це брехня і він не спілкується з нардепом від Оппоблока."До чого ще можуть опуститися ці упороті грантожери?! Я навіть не вітаюся з регіоналом Долженковим! Шабунін придумав, ніби проект постанови про звільнення Супрун писався на його комп'ютері" - обурився Мосійчук.

Пізніше, в коментарях, Ігор Мосійчук заявив, що готовий спалити себе на трибуні Верховної Ради. "Як я можу довести свою правоту? Підпалити себе під посольством США? На трибуні ВРУ? Я це зроблю! І ви в цьому теж будете винні!" - написав Мосійчук.Відзначимо, помічниця нардепа-радикала Тетяна Близнюк визнала, що взяла шаблон тексту зі старого документа, автором якого був Долженков. Близнюк підкреслила, що сам проект - оригінальний. "Тобто, початковий шаблон його. Шаблон - це перелік необхідних пунктів для записки. У всіх однаковий. Щоб не паритися з переписуванням і виставленням необхідних абзаців і кеглів, просто береться перший-ліпший з сайту ВР. Але і тут важко припускати, тому що в властивості документа видно, що рибу взято з документа, датованого початком 2015 року. Смішно уявити, що ще тоді була написана дана пояснювальна про епідемію кору в цьому році", - пояснила помічниця нардепа.

Пізніше Мосійчук передумав спалювати себе і звинуватив "грантоїдів" в поширенні неправдивої інформації. "Грантоїди поширюють інформацію, що я планую самопідпал під посольством США. Наївні! Не дочекаєтесь! Це вас, адептів зовнішнього управління, які перетворюють нашу країну на сировинний придаток іноземних держав, а по суті їх колонію, я з соратниками буду випалювати напалмом, як тарганів!" - написав він.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...