Хіти тижня. Чергова істерика "скреп": На Росії повідомили про велику поставку американської летальної зброї в Україну

За відомостями джерела, поставка здійснена "30 серпня через прикордонний пункт пропуску "Краковець".

США поставили на Україну велику партію летального зброї і боєприпасів, включно з ракетами, повідомили в середу росЗМІ з посиланням на інформоване джерело, передають Патріоти України.
За відомостями джерела, поставка здійснена "30 серпня через прикордонний пункт пропуску "Краковець".
"На Украину ввезены около 3,5 тыс. единиц стрелкового оружия, более 3,1 тыс. мин, около 2 млн боевых патронов, около 34 тыс. детонирующих устройств, 52 тыс. ракет и 5 млн 380 тыс. холостых патронов", - розповів співрозмовник.
За даними джерела, одержувачем зброї і боєприпасів є "військова частина А-4150, яка дислокована на Україні, Львівській області (Яворівський район, населений пункт Старичі)". Відправник вантажу - "військова база в США, яка розташована в штаті Нью-Йорк, в місті Сіракузи, за адресою Томпсон-Роуд, 6900", - повідомило джерело.
У свою чергу Генштаб Збройних сил України назвав все це фейком. "Ця інформація не відповідає дійсності, а є черговою брехнею російського агітпропу", - сказав агентству Інтерфакс-Україна представник Генштабу ЗСУ Богдан Сеник.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...