Хіти тижня. Чорна дата: Кадиров "накинувся" на росіян через Сталіна і 23 лютого

Глава Чечні Рамзан Кадиров, вітаючи жителів республіки з так званим днем захисника Вітчизни, "прокляв навіки вічні" Йосипа Сталіна.

Рамзан КадировВітання Кадиров розмістив в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Так, Кадиров розповів, що багато держав вели війни, намагаючись "підкорити Чечню". "Однако ни одна из этих войн не идет ни в какое сравнение с репрессиями Иосифа Сталина (будь он проклят вовеки веков) против чеченского народа. В мире немного случаев, когда в течение суток снимали с родных мест и отправляли на верную смерть, на постепенное вымирание целые народы. Двадцать третьего февраля 1944 года Сталин это сделал", - написав Кадиров.

Глава Чечні також згадав, що його народ через Сталіна позбавили всього - "родной земли, родных домов, нажитого столетиями, загнали в скотские вагоны, отвезли и выбросили в алтайских горах, казахстанских степях, загнали в свинцово-цинковые и урановые рудники".

"Половина населения умерла от голода, холода и эпидемий. В том, что вторая половина выжила, нет никакой заслуги сталинской власти. Мы выжили благодаря истинной вере, крепкой воле, мужеству, преданности своей родной земле и родным горам", — написав він.

Кадиров зазначив, що права чеченського народу відновлювалися протягом багатьох десятиліть. Він закликав пам'ятати національну трагедію, але не зациклюватися на ній.

Опублікував: Олег Устименко

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...