Хіти тижня. "Чорний понеділок" для РФ отримає продовження: Джон Болтон підготував наступний пакет санкцій проти Кремля

​Кремль протягом останніх днів дав декілька приводів для жорсткої реакції Заходу на свої «многоходовочки». Тепер дія санцій має миттєвий, а не довго відкладений ефект.

Джерело в американському Держдепі заявило, що вже на цьому тижні Білий дім обговорить нові антиросійські обмеження, повідомляють Патріоти України з посиланням на російський «Комерсант».

Проект санкцій розробив Джон Болтон, висунутий президентом Дональдом Трампом на пост радника з нацбезпеки. Болтон відомий своїми радикальними заявами стосовно стримування режиму Путіна.

Раніше США ввели санкції проти 24 російських фізичних осіб: семеро великих бізнесменів і 17 урядовців, а також проти більше десятка компаній. В результаті, тільки за понеділок 9 квітня втрати російського бізнесу оцінюються більше ніж у $12 000 000 000, а курс рубля б’є річні антирекорди.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...