Хіти тижня. "Чи то нежить, то чи рак, чи то табакерка в скроню": Слава Рабинович оцінив "діагноз" Путіна

Фото: mk.ru

Про що б не говорив прес-секретар президента Росії, його слова не заслуговують на довіру, в тому числі й ті, що стосуються стану здоров'я першої особи РФ. Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України.

В контексті повідомлення Пєскова про те, що Володимир Путін застудився, але продовжує виконувати свої обов'язки, відповідаючи на запитання, чи можуть у президента бути серйозні проблеми зі здоров'ям, він зауважив: "Проблема зі здоров'ям вторинна. Первинно те, що абсолютно не можна вірити жодному слову Пєскова".

"Чи то нежить, то чи рак, то чи інфаркт, чи то табакерка в скроню - реальні факти не мають нічого спільного з тим, про що говорить Пєсков", - запевнив блогер.

І додав: "Ця людина має такий послужний список брехні, що все, що він говорить - це абсолютна брехня. І за визначенням відрізнити правду від брехні абсолютно неможливо. Сподіваюся, що колись за свою брехню на цій посаді йому доведеться відповідати в суді".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...