Хіти тижня. ​Чий Крим? Тіна Канделакі влаштувала істерику та міжнародну провокацію на економічному форумі у Давосі

Екс-громадянка Грузії, що лишила свою батьківщину заради великих грошей у Росії, закликала учасників Форуму порушувати міжнародне право і їхати до Криму, де розквітнув «путінський рай».

Скандальна московська «телезірка» Тіна Канделакі стала об'єктом критики на авторитетному економічному форумі в Давосі. Про це розповіла сама телеведуча на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Обурення Канделакі викликали висловлювання світових лідерів щодо анексії Криму. «Нова росіянка» чи то за власною ініціативою, чи за завданням спонсорів не залишилася осторонь і спробувала встати на захист політики російської агресії. Зокрема, пропагандистка дорікнула гостей форуму, що не відвідавши анексований Крим, вони не можуть дати адекватну оцінку ситуації на півострові. За словами Канделакі, лише кілька присутніх, переважно підданих Путіна на зібранні висловили їй підтримку:

«На одной закрытой встрече час слушала, как учили Россию жить. В конце не выдержала, взяла слово и попросила поднять руки тех, кто был в Крыму лично. Поднялось несколько рук. Большинство наших».

Канделакі закликала критиків утриматися від далекосяжних коментарів, поки вони особисто не відвідають півострів, порушивши, при цьому міжнародні закони та законодавство України.

Телеведуча в своїх емоційних коментарях наголошує, що її родичі довгий час жили в Україні, і тепер не палають бажанням туди повертатися. Такою була реакція Канделакі на недвозначні натяки відвідати Україну і Крим зокрема.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...