Хіти тижня. Cлужив у засекречених військах: Стали відомі несподівані подробиці про одного з отруювачів Скрипалів (фото, аудіо)

Один із "кілерів" екс-шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії Руслан Боширов служив у засекречених військах. Про це розповів чоловік, який представився журналістам однокурсником і товаришем по службі підозрюваного. За інформацією "КП", його звуть Кирило, повідомляють Патріоти України.

Прямо він відмовився що-небудь говорити, але натякнув, що Боширова в один момент перевели в засекречені війська.

"Дивіться, коли ми разом службу проходили, на другому році служби його перевели в іншу частину. Причини я говорити не буду, але його перевели в іншу частину. Не тільки його, а й інших теж. Багато кого переводили. І після цього - я знову ж причини не буду пояснювати - тут у солдатів-строковиків як прийнято, дембельський альбом і так далі. А в разі подібних переведень увесь фотоматеріал він вилучається співробітниками особливого відділу, тому я вам навіть більше скажу, що у мене вдома забрали всі фотографії, які були зроблені в 95, 96, 97 і 98 роках. Це взагалі інститутські фотографії", - сказав він. При цьому чоловік нібито здивувався, що Боширов потрапив у скандал навколо отруєння у Солсбері.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...