Хіти тижня. Дайте скрепам корвалолу: Американці знайшли європейцям заміну російського газу

Член американського Конгресу Девін Нуньєс заявив, що Європі необхідно підтримати прокладку Трансадріатичного газопроводу з Азербайджану до Італії, повідомляють Патріоти України.

За словами конгресмена, газопровід є єдиним рецептом зниження залежності Європи від російського газу. Нуньєс зазначив, що Європа, зокрема Німеччина, так перестануть годувати "російського ведмедя" грошима.

Він заявив також, що єдиною перешкодою будівництва газопроводу є російська пропаганда в Італії."З будівництвом Трансадріатичного газопроводу з'явиться ще одне джерело газу для Європи. Ця обставина знизить залежність європейських країн від російського газу", = заявив Нуньєс.

Відзначається, що ТАР разом з Південно-Кавказьким газопроводом і Трансанатолійським (TANAP) становить проект "Південного газового коридору", який передбачає транспортування 10 млрд кубометрів азербайджанського газу з Каспію через Грузію і Туреччину в Європу. 4 липня Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) схвалив кредит на проект Трансадріатичного газопроводу (ТАР).

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...