Хіти тижня. Дайте скрепам корвалолу: До Чорного моря прямує "армада" НАТО, - генсек Альянсу

Після "керченського інциденту" Північноатлантичний блок переходить від практики поодиноких візитів до якісного збільшення присутності у "російському озері"

Як в старі "добрі" часи. Тільки імперія зла не така живуча. Карикатура часів СРСР

Генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг у четвер під час прес-конференції за підсумками дводенної зустрічі міністрів оборони країн НАТО заявив, що Група кораблів НАТО через кілька днів увійде в Чорне море для проведення навчань, і це стане складовою нарощування присутності сил Альянсу у цьому регіоні.

Про це повідомляє Укрінформ

Він поінформував, що у четвер міністри оборони мали неформальний сніданок разом з міністром оборони України Степаном Полтораком, який був організований від імені міністра оборони Великої Британії.

«Ми зараз дивимося на те, яким чином ми можемо збільшити нашу присутність у Чорному морі. За кілька днів кораблі НАТО увійдуть в Чорне море для участі в навчаннях. Тож ми суттєво підвищили нашу присутність, це важливо, щоб підтримати Україну і регіональну безпеку. Це було дуже схвально сприйняте міністрами оборони», – зауважив Столтенберг.

Інформацію щодо яких кораблів йде мова він не уточнив. Він нагадав, що НАТО надає Україні політичну та практичну підтримку, й оцінює, що можна зробити більше.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...