Хіти тижня. "Дебилы, бл*!": У мережі висміяли запропонований у Росії "план" по знищенню США

На Росії запропонували розвернути Гольфстрім для знищення США.

У РФ запропонували підступний "план": прорив радіальної дайки ісландського вулкана Снайфельсйокюдль термоядерним зарядом обрушить південно-західний схил з льодовиком в Атлантичний океан і як наслідок спровокує розворот течії Гольфстрім, води якого затоплять східне узбережжя Північної Америки, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Возникший оползень создаст напор воды в котловине Ирмингерского моря до Лабрадорского шельфа, где глубина на крае — 300 метров, в каньоне - больше двух километров. Тем самым получим длинную волну в юго-западном направлении. Насколько далеко она продвинется по оси Мирамиши - Вашингтон, зависит от напора", - вважає автор публікації Чоро Тукембаєв.

На його думку, "природный канал подобен аэродинамической трубе, на входе которой вулкан, на выходе - Вашингтон", і розташований поперек "пролива имени Сталина", про який говорив лауреат Нобелівської премії миру, радянський фізик-теоретик Андрій Сахаров.

Тукембаєв заявляє, що, в разі застосування російського підводного безпілотника "Статус-6" ("Посейдон"), наслідки суперцунамі посилить радіоактивна вода. Також автор розглянув можливість затоплення Європи, для чого буде потрібно створити хвилю в "природном канале", який починається від вулканічного острова Ян-Майєн і досягає Амстердама.

Користувачі мережі висміяли таку "пропозицію" в коментарях.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...