Хіти тижня. "Дешевый Коля ответил пенсионерке": Ганебний вчинок депутата Держдуми РФ Валуєва викликав резонанс у мережі

Екс-боксер закликав стареньку не соромитись бідності та спробував здатися розумним, процитувавши письменника Василя Шукшина.

Микола Валуєв. Фото: Гордон.

Колишній боксер, а нині депутат Державної Думи від Брянської області Микола Валуєв зганьбився під час відповіді жительці міста Ленінськ-Кузнецький Кемеровської області, передають Патріоти України.

"Здрастуй, Колю. Неприємно і навіть соромно жити бідною у багатій Росії. Ось і все, що хотіла сказати...", - заявила росіянка під час прямої лінії з Валуєвим.

У відповідь екс-боксер закликав Макарову не соромитись бідності. "Шановна Алевтино, я розумію Ваше незакінчене речення і погоджуюся з Вами. Міркувати про це в такому контексті можна нескінченно, відповідь буде також незакінченою. Василь Макарович Шукшин чудово сказав: "Бідним бути не соромно, соромно бути дешевим". Не приймайте на свій рахунок, це знову-таки відноситься до міркувань", - прокоментував він звернення.

Така принизлива відповідь викликала великий резонанс у мережі. Користувачі назвали Валуєва й інших депутатів "збіговиськом непотрібних дармоїдів".



Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...