Хіти тижня. "Діти в поле вийти не можуть": Симоненко відзначився неадекватною заявою в Москві (відео)

Лідер комуністів, виступаючи на телебаченні країни-агресора, яка розв'язала війну на сході України і анексувала Крим, звинуватив українських військових в ... мінуванні території.

Петро Симоненко

На пропагандистському телеканалі «Росія 1» яскраво виступив Петро Симоненко. Глава забороненої в Україні Компартії взяв участь в дискусії, яка стосувалася провокацій флоту РФ в Азовському морі, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що останні місяці практично щодня прикордонники РФ затримують для огляду судна, що йдуть в український Маріуполь або ж виходять з нього.

Петро Симоненко в кращих традиціях пропагандистів, різко поміняв тему дискусії, перейшовши на прямі звинувачення української влади. Лідер комуністів, виступаючи на телебаченні країни-агресора, яка розв'язала війну на сході України і анексувала Крим, нічтоже сумняшися звинуватив українських військових в ... мінуванні території. «Діти в поле вийти не можуть», - надривався Петро Симоненко, мабуть, забувши, яка країна прийшла з війною в Україні.
Опублікував: Олег Устименко

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: