Хіти тижня. "Для сортиру жорсткуватий, але якщо добре пом'яти - годиться": Теперішня "любов" росіян до свого колись обожнюваного Путіна (фотофакти)

"Лакмусові паперці" свідчать про стрімку депопуляризацію завойовника Криму

Ножі в спину від "вірних росіян". І це ще тільки початокУ мережі висміяли стрімке подешевшання календарів із зображенням президента РФ Володимира Путіна в одному з російських магазинів. Знімки опублікував в Facebook російський журналіст Юрій Глазков, зазначають Патріоти України. Судячи з фото, ціна на вироби з портретом глави Кремля зменшилася вдвічі - до 39.

"Запаморочливе падіння триває. Куди там рублю - не вженеться за девальвацією цього світлого образу. Не розумію, чому цей некліквід просто не списати в утиль. Час його пішло - або комусь це ще не зрозуміло?" - написав журналіст.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...