Хіти тижня. Дмудло залишиться без роботи: Держдеп США наніс удар під дих путінській "фабриці тролів"

Федеральне казначейство США розширило список санкцій щодо Росії. У нього потрапили 13 російських громадян і організація «Агентство інтернет-досліджень», також відоме як «фабрика тролів».

Про це йдеться на сайті казначейства, передають Патріоти України. Для введення санкцій щодо російських громадян і організацій в США вперше застосували новий закон «Про протидію противникам Америки за допомогою санкцій» (CAATSA).

В розширені списку санкцій потрапили фізичні особи, яких звинувачують у втручанні в американські вибори в 2016 році. Більшість осіб пов'язані з «фабрикою тролів», яка також виявилася в списку. Також в списку фігурує «кухар Путіна» Євген Пригожин, який вже був під санкціями США. Його, як відомо, також пов'язують з «фабрикою тролів» і ПВК «Вагнер».
Новий документ казначейства також розширив звинувачення проти російського генерала і глави ГРУ Ігоря Коробова і його заступників - Володимира Алексєєва і Сергія Гізунова.
Опублікував: Олег Устименко

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...