Хіти тижня. Добити Росію до кризи-2019: Економіст розповів про задум Заходу

Санкцій ще попереду буде маса, і цілі цих санкцій здаються різноманітними, але завдання одне - Кремль повинен буде відмовитися від своєї «величі» і «вставання з колін».

Степан Демура

Степан Демура вважає, що завдання санкцій - доконати економіку Росії перед кризою в 2019-му. Про це він заявив під час семінару з біржової аналітики в Москві в п'ятницю, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
За його словами очевидно, що хворобливі санкції вводяться поступово.
Степан Демура говорив раніше, що до кінця року за долар будуть давати 70 рублів і він підтвердив свій прогноз, однак все може стати «значно гірше», оскільки в США вже прийнято рішення «дотиснути» кремлівську владу до моменту світового економічного спаду. «Тоді в Росії середня зарплата впаде приблизно вдвічі як і купівельна спроможність». - зазначив Степан Демура.
Про нафтову ціну Демура вважає, що це останній виток зростання нафти потім падіння до рівня 35-40 за барель, а можливо і більше.
«Все в сумі завдасть серйозної поразки економіці РФ», - вважає аналітик. Санкцій ще попереду буде маса, і, за його словами, цілі цих санкцій здаються різноманітними, але завдання одне - Кремль повинен буде відмовитися від своєї «величі» і «вставання з колін». Тоді курс долара 120-130 буде до початку 2019. А наступна мета - деномінація рубля.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...