Хіти тижня. "Достойный ответ США": Путін підписав нову військову програму Росії

Головний по космосу та ВПК уряду Медведєва розповів про специфіку нового озброєння російських збройних сил.

Віце-прем'єр РФ Рогозін Д. Фото: Замполит

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав нову програму озброєння РФ, розповів віце-прем’єр Дмитро Рогозін, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Обозреватель».

На думку чиновника, велику роль відіграє оснащення армії високоточною зброєю. «Потрібно, як кажуть мисливці, бити білці в око: краще один дорогий прицільний удар, ніж сто ударів без розбору», - підкреслив Рогозін.

Чиновник розповів: «Її колосальні відмінність в тому, що за останні місяці проект корегувався відповідно вихідних даних, отриманих з Сирії. Всього було задіяно більше 200 типів озброєння і техніки. Робототехніка, інтелектуальні системи, ударні і розвідувальні БПЛА, захист літаків від вогневого ураження – все це є в новій держпрограмі».

Віце-прем’єр нагадав ще раз, що Росія ніколи не закриє очі на нарощування силового потенціалу НАТО, на реалізацію США концепції «глобального удару», на наміри розмістити зброю в космосі, а також на розгортання стратегічних неядерних систем високоточної зброї. «На все це у нас буде достойна відповідь», - запевнив чиновник.

Як повідомлялось раніше, повітряно-космічні сили Росії в цьому році отримають на озброєння більше 100 нових модернізованих літаків та вертольотів.

Опублікував: Інна Мартинчук

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...