Хіти тижня. Дуже несподівано: Ющенку можуть вручити підозру

Підозру Віктору Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя Віктору Януковичу.

Віктору Ющенку можуть вручити підозру? Фото: Україна молода.

Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України готує підозру третьому президентові України Віктору Ющенку. Про це повідомили українським ЗМІ власні джерела в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За інформацією співрозмовника агентства, підозру Ющенку може бути вручено в рамках розслідування кримінального провадження щодо незаконної передачі земель Сухолуччя (Межигір'я - ред.) Віктору Януковичу. Йдеться про зловживання службовим становищем при виділенні та передачі цих земель.

У свою чергу, керівник Управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк не підтвердив інформацію про те, що Віктору Ющенку підготовлено підозру в рамках даної справи. За його словами, це провадження їх управління повернуло НАБУ. У ньому фігурують Янукович та інші особи. "Справу знаю. Чи є там навіть допит свідка Ющенка - не знаю. Підозру точно не оголошували", - додав він.

Джерело: УНН

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...