Хіти тижня. Дуже показова деталь: "Почему ГРУшники в Великобритании сняли один номер на двоих?" - російський соціолог

Це нормальна, ще радянська практика поведінки "наших людей" за кордоном.

Боширов і Петров мали стежити один за одним. Фото: скріншот з відео.

"Почему "Боширову" и "Петрову" сняли один номер на двоих? Они, конечно, никакие не геи. И дело здесь не в жадности начальства (на обратные билеты на два рейса денег же не пожалели). Ларчик просто открывается", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Боширов" и "Петров" не должны были ни на секунду, ни днем ни ночью оставаться в одиночестве. Каждый из них обязан был следить за другим, чтобы тот не сбежал и не сдал подельника. Это нормальная, еще советская практика поведения "наших людей" за границей. Уровень доверия к "своим" с тех пор не вырос, да и сами они мало изменились. Плох тот чекист, который не мечтает стать ЦРУшником.

PS. Истории чекистских киллеров-перебезжиков Хохлова (несостоявшееся покушение на Околовича) и Сташинского (убийство Бандеры и Ребета) подтверждают реальность такого сценария".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...