Хіти тижня. Екс-ватажок терористів "ДНР" несподівано відреагував на перехід Світлани Дрюк на сторону ЗСУ

Терорист висловив відверте задоволення тим, що відбулося.

Олександр Ходаковський

Екс-командир підрозділу НЗФ «Восток» Олександр Ходаковський заявив, що «радий» переходу члена НЗФ Світлани Дрюк, відомої за позивним «Вітерець» на сторону ЗСУ, передають Патріоти України.

Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі. У публікації він зазначив, що втеча Дрюк не є небезпечною, так як набагато небезпечніше так звані «агенти впливу»: «Есть просто агенты-стукачи, а есть агенты влияния. Вот они как раз опаснее всего и выглядят часто как „самые наши из наших“ — таких берегут и не сливают. А тетку просто слили и сделали ее банальным информповодом».

Також, Ходаковський додав, що те, що сталося - це хороший привід для ватажків НЗФ вжити заходів, щоб таке не повторювалося: «Я рад, что эта тетка сбежала. Во-первых, теперь будут принимать меры, во-вторых — лучше при обострении пусть она будет там, а не здесь, и в третьих — раздувая так это не очень значительное событие, они прямо показывают, какая для это для них редкость, и я горд этим обстоятельством».

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...