Хіти тижня. "Если не смотреть на лица и не узнавать голоса, то можно подумать, что это русский КВН шутит про Украину", - Муждабаєв про "95-й квартал"

Кому так страшно заважає жити заборона прокату деяких російських фільмів через ліцензовані українські мережі? Кого тут змушують щось говорити і якою мовою? Кого і про що змушують, тим більше, мовчати?

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"В ленте попалась свежая юмореска от 95-го, я давно их не смотрел, кликнул. Вы тоже, если есть время, посмотрите, а то я не совсем понял. Кому и что запрещают говорить в Украине?

Кому так страшно мешает жить запрет проката некоторых российских фильмов через лицензированные украинские сети? Кого тут заставляют что-то говорить и на каком языке? Кого и о чем заставляют, тем более, молчать? Бррр)) Сюр какой-то.

Если не смотреть на лица и не узнавать голоса, то, можно подумать, это русский КВН на их первом канале шутит по Украину. О чем вообще речь? Кого у нас так жёстко ущемили, кому зашили рот?

Может, я что-то упустил, не знаю о серьёзных переменах в политической жизни Украины. Кто в курсе — пожалуйста, расскажите, заодно подскажете, в каком месте тут смеяться. Спасибо!"

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...