Хіти тижня. "Если Турчинов полезет в Керченский пролив снова, Путин ему ответит", - Гордон

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що українські кораблі знову підуть через Керченську протоку.

Дмитро Гордон

Український журналіст Дмитро Гордон звернувся до секретаря РНБО і підкреслив, що його заяви виглядають дурними і необдуманими, передають Патріоти України.

«Якщо Турчинов ще раз полізе в Керченську протоку, то Путін відповість. Я хоч і не фанат Росії, але заперечувати потужність їх армії просто неможливо, а робити такі заяви, як Турчинов - нерозумно і необдумано», - заявив Гордон.

Нагадаємо, що інцидент в Керченській протоці стався 25 листопада. Російські прикордонники затримали українські кораблі і весь екіпаж. Через добу указом президента України Петра Порошенка в країні було введено військовий стан на один місяць. Заява Турчинова прозвучало пару днів назад.

При цьому деякі російські експерти відзначають, що заява була зроблена спеціально: за їхніми словами, через кілька днів військовий стан в країні закінчиться, тому нібито київська влада планує нові провокації, щоб потім звинуватити в них Росію і продовжити особливий режим в Україні.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...