Хіти тижня. "Еталон журналістики" та приклад для наслідування: "На 112-му клон Скабєєвої. Смішно", - Казанський про креатив проросійського телеканалу (фотофакти)

14 грудня стало відомо, що тепер кінцевим бенефіціаром і каналу «112 Україна» став народний депутат від «Опозиційного блоку» і соратник Віктора Медведчука Тарас Козак, який з жовтні цього року й власник каналу NewsOne. Зміни, як то кажуть "на лицо".

"Они меня клонировали! - Молодцы"

На телеканалі "112 Україна" помітили телеведучу, сильно схожу на одіозну російську пропагандистку Ольгу Скабєєву, зазначають Патріоти України. Ось як про це на в Twitter написав журналіст Денис Казанський, опублікувавши для порівняння фото.

"На 112-му клон Скабєєвої. Смішно. Проблема проросійських політиків в тому, що вони намагаються перетворити Україну в таку ж пародію на Росію. У всьому і скрізь. І нічого іншого не знають і не вміють", - зазначив журналіст.

"До речі, так. Вважається, що якщо працює там, то і тут працювати буде", "Матрицю знову задвоіло", "Таки українка красивіше", "Найжахливіше, що міліони людей хаває ці помиї, а потім йдуть голосувати і вибирають якусь мразь, яка говорить, що гі*но це смачно, що горілка допомагає від усіх хвороб і брат твій, який тебе пи**ить і найо*ує 350 років, виявляється, твій найкращий друг", - пишуть коментатори.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...