Хіти тижня. "Фотограф уже пропал": У мережі висміяли Путіна з високим політиком

Олександру Вучичу довелося нахилитися, щоб привітати російського колегу.

Зріст Олександра Вучича - 1,99 см. Фото: Вікіпедія.

Президент Росії Володимир Путін повеселив мережу новим знімком, на якому він зображений з сербським лідером Олександром Вучичем, зріст якого становить майже 2 метри. Відповідне фото опублікували на сторінці РаіссяТудей в Facebook, передають Патріоти України.

Вучичу довелося нахилитися, щоб привітати російського колегу. Оскільки Путін часто попадався на махінаціях зі зростом, автор публікації звернув увагу, що в цей раз приховати справжні параметри не вдалося. "Увага! Пропав фотограф", - саркастично зауважив він.

Відреагували на контраст у зрості лідерів двох країн і користувачі. "Скажут, что с баскетболистами встреча была", "Вучич просто реально огромный, тут фотографы были бессильны", "Мал золотник", "Кадр из мультика "Смурфики", "Путин – малыш", – написали в коментарях.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...