Хіти тижня. Ганьба Мадуро: "Дикуни" взяли в полон генерала нацгвардії Венесуели, котрий командував каральною експедицією

Вояки, вже кривавого диктатора, відкрили вогонь по неозброєному натовпу. Багатьох поранили та вбили. Однак все обернулось не так, як розраховували нападники.

Індіанці народності пемон в Венесуелі взяли в полон генерала національної гвардії країни Хосе Мігеля Монтойю біля кордону з Бразилією. Про це повідомив в Twitter депутат Національної асамблеї Америко де Граса, зазначають Патріоти України.

«Помер ще один (представник народу) пемон в Кумаракапаї. Ще троє важко поранені. Місцеві жителі утримують генерала нацгвардію Хосе Мігеля Монтойю, який командував нападом», - заявив де Граса.

Як повідомило видання, двоє людей загинули в результаті дій армії проти індіанського населення у венесуельському штаті Болівар, 22 людини поранені. За даними порталу Nacional, військові прибули в селище Сан-Франсиско-де-Юруані і відкрили вогонь по присутніх на вулиці корінним жителям. У відповідь індіанці захопили і продовжують утримувати трьох солдатів.

Селище знаходиться недалеко від кордону з Бразилією, яку напередодні закрили за вказівкою президента Ніколаса Мадуро через намічене на 23 лютого почала доставки гуманітарної допомоги.

Раніше в неділю колумбійські ЗМІ повідомили, що вірні Мадуро військові мобілізувала сили на східному кордоні країни, побоюючись іноземного військового втручання.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...