Хіти тижня. Генерал Пентагону розповів про роздратування США ситуацією в Україні

Конгрес США зараз налаштований найбільш антиросійські за останні 30 років. Однак українська корупція, зокрема розкрадання у військовій сфері, все ускладнює.

Скандал із розкраданнями в оборонному комплексі України загрожує серйозними наслідками для взаємин України із партнерами. Зокрема, тепер США можуть засумніватись у доцільності підтримки держави. Таку думку, перебуваючи в Одесі, висловив генерал-лейтенант Бен Ходжес, зазначають Патріоти України.

Зокрема екс-командувач сухопутними військами США в Європі, генерал-лейтенант Бен Ходжес наголосив, що Україна має величезну підтримку у конгресі США.

Однак під час першої міжнародної конференції "Одеські дебати. Об'єднання України, Чорноморського регіону та трансатлантичних партнерів" в Одесі американський розповів про загрози через викриття багаторічних схем відмивання грошей з "оборонки".

Зараз у вас є величезна підтримка в Конгресі США. Конгрес зараз більш антиросійський, ніж я бачив за останні 30 років. Але це не продовжиться назавжди, – заявив генерал-лейтенант.

Ходжес наголосив, що Україна має робити все, аби заслужити довіру та впевненість у ній Конгресу США.

"Коли таке відбувається, одразу думаєш про сотні мільйонів доларів, які ми всі надаємо, про те, що сотні американських і канадських військових допомагають тренувати українських солдат. Дуже важко підтримувати це", – підкреслив Ходжес.

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 16 квітня

вівторок, 16 квітень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 16.04.24 орієнтовно склали: