Хіти тижня. Herr Huylo: У мережі жорстко висміяли фото Путіна з австрійського весілля

Фото з весілля міністра закордонних справ Австрії Карін Кнайсель і бізнесмена Вольфганга Майлінгера 18 серпня, на якому наречена танцює з президентом Росії Володимиром Путіним, викликало глузування.

Фото прокоментував у своєму Telegram заступник глави Агентства моделювання ситуація Олексій Голобуцький, передають Патріоти України. "Ну і пики у танцюристів!.. Так відразу і не скажеш, хто з них противніший!", - написав він.

Голобуцький також зазначив, що президент РФ прибув на свято з козачим хором. "Путін відзначився... притарабанив, правда, не циган з ведмедем, а козачий хор, відразу укомплектований квітами. Потанцював - здається, це була наречена, хоча, може, і наречений", - зазначив він.

При цьому експерт додав, що молодята і гість відповідають один одному. Користувачі Twitter також розкритикували фото.

Відзначимо, весілля пройшло в Граці і було в кантрі-стилі.


Опублікував: Олег Устименко

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...