Хіти тижня. "Гібриди" прагнуть перейти у відчайдушний наступ: "Нам не вижити, якщо не почнемо рухатися. Ми задихаємося, і єдиний порятунок - експансія на захід", - Ходаковський

Москва не допоможе. Треба рухатися з війною вглиб України, впевнений колаборант
Екс-ватажок російсько-окупаційних військ "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що Москва не має наміру допомагати окупованим територіям, тому для виживання необхідно самостійно рухатися з війною вглиб України. Таку "думку" одіозний бойовик висловив у російській соцмережі, зазначають Патріоти України.

"Жителям ДНР непросто буде пережити вибори - при всій нашій патологічній схильності до брехні її рівень у цей період буде за межею - бережіть очі і вуха. Але я, власне, не про це - це був вступ. Я про те, що положення наше у всіх сенсах, дійсно, ахове, так само як і тупикове. І викликане це положення здебільшого навіть не "зусиллями" наших младотурків, а в цілому ситуацією", - наголошує Ходаковський.

За його словами, погана ситуація на захоплених територіях Донбасу пов'язана з низкою аспектів: ненаміром Росії приймати ДНР до свого складу. Крім того, з "ідеологічних міркувань" терористи не можуть повернутися до складу України.

Не менш серйозними проблемами Ходаковський назвав стабільне зростання дефіциту бюджету, який нічим компенсувати, а також безперервну війну.

"Нам не вижити, якщо ми не почнемо рухатися на захід. Нам потрібно прорвати кільце, що стиснуло нас, і виплеснутися на оперативний простір. Ми повинні змінити свій статус жертви, що потрапила в обійми удава, жертви хоч і сильної, але знерухомленої. Це повинно стати нашим генеральним завданням. Ми повинні бути готові зіткнутися з тією реальністю, яка склалася, і в тому числі в питаннях нашого сприйняття там, коли внаслідок наших власних помилок і тієї пропаганди, яка діє проти нас, нас сприймають не як породження світла. Ми задихаємося, і наш єдиний порятунок - експансія на захід", - пише Ходаковський.

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".
Висловлювання екс-ватажка "Востока" привернули увагу журналіста Дениса Казанського, який назвав їх типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".
"Ходаковський знову марить війною. Сенс поста - в ДНР лайно, Донбас розорили, Росія не допомагає, тому потрібно "рухатися на захід". Розорити побільше територій, вбити побільше людей. Втім, хіба "русский мир" може запропонувати щось інше?" - підсумував він.

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".

Журналіст назва слова Ходаковського типовим сценарієм дій послідовників "русского мира".

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...