Хіти тижня. Гіркін розкрив таємниці вбивства одного з ватажків терористів Донбасу

Командира бойовиків батальйону «Призрак» Олексія Мозгового в 2015 році знищили за участю екс-ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького та групи росіян.

Олексій Мозговий

Екс-командир бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін в третю річницю вбивства Мозгового написав пост, нагадавши обставини ліквідації бойовика, убитого в своєму автомобілі, передають Патріоти України.

Нагадаємо, поруч з автомобілем було підірвано дистанційний вибуховий пристрій, після чого машина була обстріляна з кулеметів і автоматичної зброї.

За інформацією, розстріл проводився з двох сторін і з чотирьох точок. За словами Гіркіна, Мозговий був убитий при безпосередній участі декількох росіян і екс-ватажка «ЛНР» Плотницького. За словами терориста, Мозгового ліквідували самі бойовики, однак озвучити свою версію повністю він пообіцяв тільки після появи достовірних фактів.
Опублікував: Олег Устименко

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...