Хіти тижня. Глава МЗС України протролив відомство Лаврова за звернення українською мовою

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відреагував на публікацію російського МЗС українською мовою, в якій закликали українців приїжджати на Чемпіонат світу з футболу, заявивши, що зі змістом у них не склалося.

Павло Клімкін

Про це Клімкін написав на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

"Російське МЗС вже заговорило українською мовою. Зі змістом зовсім не склалося, але кому зараз в Росії легко?", - іронічно заявив Клімкін.

Нагадаємо, 15 травня, Міністерство закордонних справ Росії закликало українців приїжджати до РФ на Чемпіонат світу з футболу та "не слухати дурнів". Твіт був написаний українською мовою, однак вже наступного ранку російське МЗС цю публікацію видалило.

Подібні заяви від російського зовнішньополітичного відомства пролунали після того, як Міністерство закордонних справ України випустило заяву, в якій радить українцям утриматися від поїздок до Росії на цьогорічний Чемпіонат світу з футболу, що відбудеться від 14 червня до 15 липня 2018 року. МЗС застерігає, що перебування громадян України на території Росії серйозно загрожує їхній особистій безпеці.

Опублікував: Олег Устименко

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...