Хіти тижня. "Главное, чтобы русские офицеры не "терялись" в Украине": Цимбалюк поставив на місце кремлівських пропаганд*нів на росТБ (відео)

Журналіст Роман Цимбалюк яскраво вгамував члена Ради Федерації Росії Франца Клінцевича, який лицемірно запевняв публіку у неможливості війни між його країною й Україною.

Роман Цимбалюк

Суперечка між ними сталася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Клінцевич награно почав закликати Україну до миру із сусідом-окупантом, заявляючи при цьому, що вона нібито просто не зможе з ним воювати. "Люди, если вы слышите и видите, вы подумайте про свое будущее, своих детей, своей страны. Мы хотим, чтобы Украина была целостным, сильным, доброжелательным соседом. Мы хотим с Украиной жить в мире, с ней торговать, развивать свою экономику, обмениваться студентами. Но я не хочу, чтобы вот эти вертолеты взяли вдруг и начали наивно думать, что они могут оказать сопротивление российским вооруженным силам", — висловився російський сенатор, коментуючи відео з авіанавчань Збройних сил України.

Таке нахабство з боку опонента розлютила Цимбалюка, і він наочно пояснив йому, коли між Україною і Росією настане мир. Крім того, журналіст запевнив російського політика в тому, що будь-який росіянин, який прийде в Україну зі зброєю, буде ліквідований. "Главное, чтобы русские офицеры не "терялись" в Украине, и будут ваши парни, которых вы в Рязани видели, жить долго и дослужатся до генералов. А если они попадут в Украину, их, конечно, будут встречать огнем. И вы должны это понимать", — різко дав відсіч Клінцевичу Цимбалюк.

Джерело: Обозреватель

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...